Het klassieke voorjaar zit er weer op:

Bob de Bouwer heeft de 200 km. versie van de Amstel Gold Race in positieve zin volbracht.

Bob koos voor de zaterdag, op de zondag had Bob geen tijd, anders had hij met de profs meegestreden in de Amstel Gold Race, met zijn huidige vorm, had Bob tot diep

in de finale meegestreden voor een topklassering.

Hanscellera, Nai Kee, De Zandhaas en El Coyote, hebben de Duitse voorjaarsklassieker, De Totenh˘gel nog met oud ploeggenoten van LECT in recordtempo afgeraggeld,

waarna bij thuiskomst nog een mooie gelegenheid zich voordeed om onze Butcher nog te feliciteren met het afscheid van zijn slagerij, en een lekker pilske gedronken kon worden.

Reeds andere ploeggenoten van de Barkruk, waren al enkele uurtjes van al dat lekkers aan t genieten bij Theo The Butcher.

Nogmaals Theo, veel vrije tijd en een skonne tied gewenst in de toekomst, vaan oow ploeggenoten vaan de Barkruk.

Tot slot werd op koningsdag nog de Oranjetocht verreden door de Barkrukkers,

Ook hier werd in verschillende groepen om de eer gestreden.

Sommige moesten zonodig weer met oud ploeggenoten op stap van de LECT, en tevens, wat inmiddels een mooie gewoonte is, gingen de Barkrukkers met twee groepen op pad.

De tocht werd onder prachtige weersomstandigheden over Nederlands en Duits grondgebied afgelegd, wat we inmiddels wel gewend zijn van onze collega`s van TWC Oranje.

Er deden zich geen noemenswaardige toestanden voor in de toertocht, later kon onder een stralend zonnetje een heerlijk pilske gedronken worden tijdens de After Bikeparty.

Last but not least, Jac de Veearts, heeft op koningsdag nog efkes de Klassieker Luik-Bastenaken-Luik, zo`n slordig 280 KM!! uitgereden, erg knap Jac, Klasse.

De afgelopen zondag werd er zover de schrijver weet niet gefietst door de leden van de Barkruk, dit omdat er een flinke regenbui over Limburg trok tijdens onze normale vertrektijd.

Komende zondag word er weer normaal om 09.00 Uur gestart in Meterik, met 2 groepen. De woensdagen is standaard om 19.00 Uur.