Een nieuw seizoen.

De eerste ritjes zitten er alweer op. Vorige week beet een 19 man sterke groep de spits af. Het was fantastisch weer, een reden om er gelijk ook maar een volwaardig tochtje van 78 km van te maken.

Ozze Thei waas dur natuurlijk ok beej…

 Voor de cracks die ook in de winter actief zijn “piece of cake.” Maar er zijn ook renners die op nul moeten beginnen, voor hen was het meteen flink aanpoten. Meteen ook een eerste valpartijtje, slachtoffer Herbie. Omdat hij min of meer schadevrij bleef kon hij na de rit nog met een lachend gezicht zeggen: “Dit hebben we alvast gehad.” Afgelopen zondag geen valpartij, deze keer was het opboksen tegen een stevig windje. Na 60 km “kümen” was er een ingelaste fotosessie bij Loonbedrijf Timmermans. Het staat in de sterren geschreven wel doel dit diende… Na deze welkome pauze splitste de groep zich in tweeën. Eén gedeelte dat nog een uurtje zoveel mogelijk kilometers wilde afraggen en de andere groep die besloot om de kortste weg naar huis te nemen.

Zaterdag as. is de jaarlijkse vergadering. Enige weken later dan normaal maar spijkers met koppen slaan kan nu ook nog. Hot item zal zijn of we gaan starten met twee groepen, al langer gaan stemmen op om daar toch maar aan te beginnen. Met meer dan 30 actieve leden wordt bij een goede opkomst de groep toch wel erg groot, bovendien is door de vergrijzing en aanwas van jong talent het krachtsverschil behoorlijk groot aan het worden. De vergadering zal duidelijkheid verschaffen omtrent dit punt. Verder behalve de normale agendapunten ook nu weer de bekendmaking van de stad die dit jaar uitverkoren is om een weekend lang de Barkrukken vertier te bieden. Op aanvraag van de goklustige Barkrukken is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om een halve liter pils te verdienen door degene die juist weet te voorspellen waar we naar toe gaan. Mailtje naar de secretaris met de naam van de plaats, zaterdag wordt bekend gemaakt wie er gewonnen heeft. Tipje van de sluier, we hebben een 4 sterren hotel nabij het centrum…

Aanvang vergadering om 8 uur in ons clublokaal.