Woensdagavondritje.

Normaal geen verhalen over de woensdagavond. Maar afgelopen week gebeurde er toch iets wat aandacht verdient. El Coyote wist namelijk tijdens die rit 6x lek te rijden!! Ondanks veelvuldig controleren van de buitenband en het velglint kon men niks ontdekken. Toevalligerwijs kwam de groep in de buurt van huize Nai Kee. Daar werd snel een ander wiel gevonden en zonder verdere lekkages bereikten de groep de finish. Helaas was er nog wel een eenzijdige valpartij. En ja hoor, weer was het El Coyote die het noodlot trof. Gelukkig bleef het bij wat vervelende schaafwonden.

Excuses…

In het laatste verslag repte de reporter over foto’s maken bij sponsor van Dijk… Dom dom dom, vergissen is menselijk, maar de naam van een zeer gewaardeerde sponsor dient correct geschreven te worden. Sponsor van Dijck dus. Bij deze nog mijn welgemeende excuses.

Foto

Afgelopen zaterdag werd er richting America gekoerst om een groepsfoto te maken bij van Dijck. Natuurlijk duurde het even eer iedereen in het gelid stond, de dikste buikjes achteraan, de gladst geschoren kaken vooraan,  maar daarna was het ook snel gepiept. Benieuwd wat van Dijck met de foto’s van plan is. Wellicht wordt vanaf de Middenpeelweg het aanzien van die immense loods opgeleukt met een billboardgrote afbeelding van het stoere mannen gezelschap. Vanaf deze plaats willen wij fotograaf Ger Versteegen nogmaals hartelijk danken voor zijn bijdrage. Hartelijk dank Ger!

De rit

Het ritje naar Duitsland afgelopen zondag kende weinig hoogtepunten, maar gelukkig ook geen dieptepunten! Eén hoogtepuntje was toch wel weer de pauze bij Louise. Ja hoor, die gulle spontane lach was er weer. Helaas wisten de mannen geen raad met al die volle koffiekannen, slechts 14 renners deze dag. Wellicht nu het vakantieseizoen zijn einde nadert, het BBQ’en minder wordt en dorpsfeesten bijna voorbij zijn gaan we nog een aantal maanden met een grotere groep koersen. Tijdens het laatste stukje naar huis dacht de groep dat er iemand “lek” riep, iedereen in de remmen en rondkijken… wie o wie??? Niemand, bleek dat een niet nader bij naam te noemen renner tegen een ander iets had geroepen in de trant van speknek. Overigens meer uit jolijt dan uit ergernis of zelfs boosheid.

Programma:

Zondag gaan we op en neer naar Mechelen, vertrek om 8 uur. Rond de klok van 17.00 uur en met ruim 200 km achter de kiezen verwachten we het selecte groepje terug. Een aantal renners fietsen slechts het eerste gedeelte en fietsen dan weer terug. Hun teller zal ongeveer 90 km aangeven.