De weg kwijt.

Dit was afgelopen zondag blijkbaar letterlijk het geval. Veel renners hadden de weg naar Kleuskens niet gevonden, dat had natuurlijk ook met de voorspelde regen te maken. Bovendien is de vakantietijd alweer aangebroken. De renners die wel op pad gingen raakten in de buurt van Ospel even de weg kwijt. Daardoor kwamen ze op een weg met een heel slecht wegdek. Bijna verontschuldigend zei El Coyote dat hij die weg niet kende. Voor de anderen moeilijk te geloven, want als iemand de weg weet, is het El Coyote wel!! Na het repareren van een lekke band vonden ze weer snel betere wegen, verdere tegenslag bleef uit.

Na terugkomst in het clublokaal groeide het aantal leden spectaculair!! Antonio de Beul verzuchtte, tijdens de 3de helft komen er nog meer renners bij dan het aantal dat we bij het vertrek hadden…  Eerder in dit stukje is al aangehaald wat de redenen kunnen zijn. Er komen ongetwijfeld weer betere tijden.

Hoe zit het eigenlijk met het damesfietsen, vroeg iemand. Tja, daar had niemand antwoord op. Laat nou toevallig “the leader of the gang” van het op te richten damesclubje langs komen wandelen… Maar niemand van de Krukken die het lef had om haar binnen te roepen en aan de kaak te stellen hoe het er mee staat. Daar zaten ze dan, de mannen  met de grote monden en kleine hartjes… Of zoals onze zuidelijke provinciegenoten zeggen, “ein moel wie ein sjuurpaort en ein hertje wie ein ert”

Programma:

Komende zondag heeft El Coyote een mooie langere rit in gedachten. Zoals gebruikelijk vertrekken, op de laatste zondag van de maand, met dus een langere rit, om 8.00. Degenen die NIET die lange rit aankunnen of om andere redenen niet willen fietsen, vertrekken gewoon om 9.00 uur.