Het alfabet…

Tijdens het keuvelen na de rit werd er een opmerking gemaakt dat we bij twc de Barkruk hard op weg zijn om het hele alfabet te gebruiken om de diverse stromingen binnen de club aan te duiden.  Als we het over ’t A-team hebben spreken we over de groep renners die voor dag en dauw al aan het pedalleren zijn en bijna tot het invallen van de duisternis doorgaan. Lichtelijk overdreven, maar draufgänger zijn het!

Het B-team zijn wat we kunnen noemen de gulden middenmoters. Deze renners gaan voor hun regulier rondje en waar de draufgänger nog wat extra pittige kilometers gaan maken verkiezen zij het om de rit rustig uit te fietsen, meestal ook een kortere weg nemend naar ons stamlokaal.

Het C-team wordt gevormd door wat je zou kunnen noemen de renners die aan een comeback werken, of door ziekte, of blessures of wat dan ook. Bovendien zijn er altijd renners die deze hardwerkende renners een handje willen helpen.

Het D-team last but not least is de meest mysterieuze groep renners, of eigenlijk moet ik spreken van rensters. Het zijn namelijk de dames die tot op heden hun snoetjes niet hebben laten zien. Wat niet is kan nog komen.

De combinatie A en B had afgelopen zondag een pechdag. Helaas waren er een viertal renners betrokken bij een valpartij, geluk bij een ongeluk was dat er geen ernstig letsel viel te betreuren. Een van onze gastrenners, overigens geknipt voor een lidmaatschap, moest een onverwachte manoeuvre maken doordat een obstakel zijn weg versperde. Heren, zijn we de handgebaartjes vergeten??? Ondanks dat hij min of meer zonder te vallen tot stilstand kon komen ging het toch nog mis. Uit balans gebracht viel hij toch om, anderen wisten niet te ontwijken en gingen mee.  Het moet gezegd worden, Theo de Butcher reed deze keer wéér lek! Verleden week werd er nog geen melding van gemaakt, maar 2x op rij wordt te gek!! Goed die buitenbandjes nakijken Theo, of misschien nieuwe kopen?

Het C-team bestond deze week uit 3 renners. Uiteraard deden alle drie de renners hun kopwerk, maar Gerrie Bekerman nam toch wel het leeuwendeel voor zijn rekening. Hij is ongetwijfeld klaar voor het grotere werk in minimaal het B-team. Sociaal voelend als hij is heeft hij echter toch besloten om nog zeker een paar weekjes de anderen in het C-team te willen bijstaan. Waarvoor dank!