Modderstroom…

Dat we niet altijd de fiets schoon houden met droog weer werd afgelopen woensdag weer eens duidelijk. Geen wolkje aan de lucht, maar toch op gegeven moment door een modderstroom moeten baggeren. De een deed het met de voeten omhoog, de ander nam, beducht voor het vele poetswerk, zijn fiets op de schouder. De Jolly Joker had overal maling aan. In plaats van voorzichtig die modderige toestand te pareren, bonjourde hij er vrolijk doorheen. Het resultaat was niet om aan te zien.

D:\mijn documenten\BARKRUK\originele bestanden\2010\20120729_131254.jpg

Het mag bijna een wonder heten dat hij afgelopen zondag aan de start verscheen met een zo goed als nieuwe fiets!

Het ritje afgelopen zondag kende slechts 15 deelnemers, herstel, 16 met die “Amsterdammer” erbij. Omdat de Butcher het na 20 km al voor gezien hield werden het er toch 15. Hij had een geldig excuus om eerder af te haken. Samen met Joeks Eric zou hij dezelfde dag nog de route naar Zwolle verifiëren, hen kennende zal met met de route nu wel goed zitten. Dit kon niet gezegd worden van het laatste ritje. Het doorkruisen van “de stad” stelde ons even voor problemen. Gelukkig dat die Amsterdammer, waar wij het spoor bijster leken te raken, ons wel feilloos op de goede weg richting de Maaskade wist te loodsen. Via het Zwarte Water, Schandelo, en langs het alom bekende restaurant “Jagersrust” koersten we Duitsland binnen. Wat een warm welkom toen we in Twiststeden op de renbaan een moment van rust namen… Hallooo, was eine grossche Gruppe nette junge Leute! Volgens mij had ze haar bril vergeten…  Na de pauze geen schokkende gebeurtenissen.

Programma:

Komende zondag de jaarlijkse happening “Meterik-Mechelen-Meterik” Het grootste gedeelte van de deelnemers gaat ook daadwerkelijk retour, anderen fietsen alleen heen en laten zich ophalen. We vertrekken uiteraard om 8.00 uur bij ons clublokaal!