Abraham.

Met z’n 22 stonden we op het punt van vertrek toen Antonio de Beul toch nog verscheen, wie had dat gedacht! Sinds een paar dagen weet hij ook waar Abraham de mosterd haalt, vierde op zaterdag zijn feest tot in de kleine uurtjes, en toch present!! Een week eerder had hij ons al uitgenodigd voor zijn afterparty. Het kostte wat moeite, maar eerst werd er toch een ritje 85 km afgelegd. Tijdens die rit een lekke band voor Nai Kee, zijn stugge buitenband leverde wat problemen op. Uiteindelijk was het Bop de Bouwer ( what’s in a name) die dat waers ding erop kreeg. Ondanks dat het heerlijk fietsweer was, geen wind en aangename temperatuur, zochten we toch een plek voor het traditionele kopje koffie. Verbazingwekkend, maar bij het Ottertje in Ottersum betaalden we slechts 1 euro voor een heerlijk bakje koffie, bovendien ook nog eens razend snel bediend! Dit café staat dus met recht in de wijde omtrek als wielercafé. Helaas was er toch maar tijd voor één kopje, het gerstenat bij Antonio de Beul mocht niet lauw worden! Gelukkig geen lekke banden of ander oponthoud op de weg terug, even over 12.00 uur bereikten we de nog feestelijk aangeklede tuin van Antonio. “Abraham” in oud Barkruk tenue was er getuigen van dat we nog enkele plezierige uurtjes beleefden bij huize Antonio.

20120722_122318.jpg

Dat de renners haast hadden om een goed plekje te vinden getuigd onderstaande foto van… de fietsen werden op een hoopje gekwakt.

20120722_132434.jpg

 

 

Hanscellara had nog de tegenwoordigheid van geest om goed voor zijn ijzeren ros te zorgen. Zijn fiets zou niet zomaar weg rollen…

20120722_132503.jpg

Programma: Komende zondag dan eindelijk toch het ritje naar Berg en Dal. Let wel op, we vertrekken al om 8 uur!!

Ook voor het ritje naar Mechelen visie versa is eindelijk een datum geprikt, deze gaat plaatsvinden op 12 augustus

Ook is er meer duidelijkheid over het aantal deelnemers aan het weekendje Zwolle. Op het moment staat de teller op 17 personen, er is voor 18 personen geboekt, dus er is nog zeker ruimte voor één renner. Mochten het er toch nog meer worden is er altijd wel een mouw aan te passen.